Outdoor Events

24 KDF 2018

2018

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Inhancutilitatem του JOSEF NADJ 

13 → 22.07.2018 | 10:00-13:00 & 19:00-22:00

13.7 | Εγκαίνια Έκθεσης | 21:00
Μέγαρο Χορού Καλαμάτας - Φουαγιέ

Jozef Nadj 2jpg

Με τη σειρά Inhancutilitatem, ο Josef Nadj επιστρέφει στην κυανοτυπία, αυτόν τον πρόγονο της φωτογραφίας, με μια κίνηση που παραπέμπει σε επιστροφή στις ρίζες. Μια χαρούμενη, πανθεϊστική γιορτή, ένα παιχνίδι με τις καταστάσεις της ύλης –συνδυάζοντας υφές, γραμμές και μοτίβα– σε αναζήτηση νέων μορφών ζωής.

Μπορεί κανείς να διακρίνει εδώ μια «ιεροτελεστία μύησης» στο βαθύ αυτό, σχεδόν μυστικιστικό γαλάζιο, που ανάμεσα στο κυανό και το πρωσικό μπλε φέρνει στο νου νέους ουρανούς.

Ένας εσωτερικός τόπος όπου η κίνηση της ύπαρξης δημιουργεί, τόσο για τον κυνηγό-συλλέκτη όσο και για τον θεατή, ένα συναρπαστικό αντικείμενο για στοχασμό.

Γι’ αυτόν το σκοπό, οι φιλεύσπλαχνοι άγγελοι επινόησαν μορφές, ήχους, είδωλα και άγνωστα σημεία και τα φανέρωσαν σε εμάς, τους θνητούς, εκθαμβωτικά και χωρίς κανένα νόημα στην κοινή χρήση της γλώσσας και, παρ’ όλ’ αυτά, ικανά να προκαλούν στη λογική μας τον ύψιστο θαυμασμό, την αδιάλειπτη διερεύνηση του νοητού κι ύστερα το σεβασμό και τον έρωτα προς αυτά τα ίδια (Johannes Reuchlin, De Arte Cabalistica, Hagenhau, 1517, III).

Με την υποστήριξη:

CMYK Ambass eps

IFA 111 logotype outline CMYK

 

AKIRA YOSHIDA 
HOME

14.7.2018
Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας | 19:00

Akira

Στην εποχή μας, εποχή παρακμής, η απληστία δημιουργεί μια ψευδή αίσθηση εξουσίας, που μας κάνει να μη συνειδητοποιούμε τη λεπτή διαφορά μεταξύ «ονείρου» και «εφιάλτη».

 

Χορογραφία και ερμηνεία: Akira Yoshida

Μουσική: Ryuichi Sakamoto & Alva Noto - Berlin, Nox (The Monsoon), Einstürzende Neubauten (Tagelang weiß)

O Akira Yoshida [Ακίρα Γιοσίντα], γεννημένος το 1990 στη Ναβάρα της Ισπανίας, είναι χορευτής με έδρα το Ζάλτσμπουργκ. Μετεξελίχθηκε από πολυβραβευμένο χορευτή του break dancing σε χορευτή σύγχρονου χορού αποφοιτώντας από το SEAD – την Πειραματική Σχολή Χορού του Ζάλτσμπουργκ. Έχει συνεργαστεί με τις ισπανικές ομάδες Quiero Teatro, Jordi Vilaseca, και την αυστριακή Hungry Sharks. Έχει κερδίσει το πρώτο, δεύτερο και τρίτο βραβείο σε πάνω από 40 διαγωνισμούς σε Ισπανία, Γαλλία και Αυστρία. Έχει παρουσιάσει δύο σόλο, το Hogar και το Ceniza. Το Home είναι το τρίτο σόλο του.

 

PETER JASKO
18

15.07.2018
Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας | 19:00

Peter Jasko

To «18» είναι ένα μικροσκοπικό μανιφέστο αφιερωμένο στην ελευθερία της έρευνας και στη διαχρονική εξάσκησή μου στο χορό. Θέλω να γιορτάσω το βάθος της κίνησης αφουγκραζόμενος την κάθε στιγμή.

Συντελεστές

Χορογραφία, ερμηνεία: Peter Jasko

Πρωτότυπη μουσική: Tomas Furey

 

Ο Peter Jasko [Πέτερ Γιάσκο], γεννημένος στη Σλοβακία το 1982, είναι χορευτής, χορογράφος και δάσκαλος χορού καθώς και συνιδρυτής της ομάδας χορού Les SlovaKs. Αφού απέκτησε ισχυρές βάσεις μαθαίνοντας τους παραδοσιακούς χορούς της πατρίδας του σε μικρή ηλικία, φοίτησε στη συνέχεια στο Ωδείο J.L. Bella της πόλης Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας. Συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Μουσικής και Δραματικής Τέχνης της Μπρατισλάβας, ενώ αργότερα εισήχθη στη Διεθνή Σχολή Χορού P.A.R.T.S στις Βρυξέλλες υπό τη διεύθυνση της  Anne Teresa De Keersmaeker. Η επαγγελματική του εμπειρία περιλαμβάνει συνεργασίες με διεθνείς καλλιτέχνες και ομάδες όπως της Zuzana Hajkova, Opera Banska Bystrica, ASpO, Company Roberto Olivan, OXOXOX - Juri Konjar, G. Barberio Corsetti & Fattou Traore, του Sidi Larbi Cherkaoui. Επίσης συνεργάστηκε με τον David Zambrano ως χορευτής και βοηθός του σε σεμινάρια και εργαστήρια. Η εκπαιδευτική του δραστηριότητα άρχισε το 2002 και έκτοτε διδάσκει σε διάφορες ομάδες, στούντιο, σχολές χορού και τσίρκου σε Βέλγιο, Σλοβακία, Ολλανδία, Νορβηγία, Ισπανία, Σλοβενία, Αυστρία και Νέα Υόρκη.

 

EDIVALDO ERNESTO & 'FRUTA' LUIS GARCIA LÓPEZ
GLITCHES

16.07.2018
Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας | 19:00

Edivaldo 

 

Fruta 

 

Σε μια παράσταση αυτοσχεδιασμού πάνω στις διαφορετικές μορφές σωματικής αφήγησης, ο Εdivaldo Ernesto και ο Luís García Lόpez (γνωστός και ως Fruta) δημιουργούν ένα διάλογο με ασυνήθιστα και έντονα αποτελέσματα.

 

O Luís García Lόpez [Λουίς Γκαρσία Λόπες], γνωστός με το ψευδώνυμο Fruta, γεννήθηκε στη Μαδρίτη. Από μικρός ήθελε να πετάει. Από τότε που ξεκίνησε το break dancing, πριν από δεκαπέντε χρόνια, δεν σταμάτησε να χορεύει. Για πολλά χρόνια επίσης έκανε πρωταθλητισμό στο άλμα επί κοντώ. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Σχολή Καλών Τεχνών, αποφάσισε να αφοσιωθεί στη μεγάλη του αγάπη, το χορό. Έτσι, σπούδασε στην Πειραματική Σχολή Χορού του Ζάλτσμπουργκ (SEAD), απ’ όπου αποφοίτησε το 2017. Έκτοτε συνεργάζεται, μεταξύ άλλων, με τους Edivaldo Ernesto, Francisco Córdova, Roberto Oliván, Ricardo Ambrozio, και δημιουργεί δικές του δουλειές με την ομάδα La Otra Familia.

 

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ - ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
99 CORNERS OF A POSSIBLE SELF

17.07.2018
Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας | 19:00

Kanellopoulou

99 μεταμορφώσεις, 99 στιγμές της αναπνοής, της κίνησης, του μυστηρίου που υφαίνει τη λεπτή κλωστή της ανθρώπινης ύπαρξης. Μια διαδρομή στις νεφελώδεις, σκιερές και κρυμμένες πτυχές ενός πιθανού εαυτού.

--

Σύλληψη - Χορογραφία - Ερμηνεία: Αθανασία Κανελλοπούλου

Μουσική σύνθεση - Ερμηνεία: Νίκος Παλαιολόγος (έγχορδα), Γιώργος Κλάδης (κρουστά)

Φωτογραφικό υλικό: Βάγια Τσιουρβοπούλου, Marc Wiesener

Σε συνδιοργάνωση με: το ∆ημοτικό Ωδείο Καλαμάτας –

∆ιεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας

odeio dmhk

--

Η Αθανασία Κανελλοπούλου είναι ανεξάρτητη χορογράφος, παιδαγωγός και χορεύτρια. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Έχει σπουδάσει με υποτροφία χορό στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη και ισπανική γλώσσα και πολιτισμό. Επί δεκαεπτά συνεχή έτη έζησε στο εξωτερικό, όπου συνεργάστηκε με πολλές ομάδες, όπως το Χοροθέατρο του Βούπερταλ Pina Bausch, les ballets C de la B, την ομάδα της Jasmin Vardimon, την ομάδα Cocoon Central Dance, της Alexandra Waierstall, των Gregor Zoellig, In-jung Jun, Guy Weissman, Rami Levi, Jossi Berg. Από το 2008 έχει χορογραφήσει συνολικά 17 έργα, που έχουν παρουσιαστεί σε φεστιβάλ της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Β. Αφρικής. Η χορογραφική της έρευνα έχει επηρεαστεί από την εξέλιξη των ιδεών γύρω από τη γυναικεία ταυτότητα και φύση. Έχει προσκληθεί ως χορογράφος από την ομάδα της Jasmin Vardimon (JV2), την ομάδα Σύγχρονου Χορού της Μάλτας ZfinMalta, την ομάδα Σύγχρονου Χορού της Παλαιστίνης Sareyyet Ramallah, την Ακαδημία Τεχνών της Ισλανδίας, την Πειραματική Ακαδημία του Ζάλτσμπουργκ (SEAD), το Πανεπιστήμιο της Μάλτας (Τμήμα Χορού) κ.ά. Παραδίδει σεμινάρια τεχνικής και χορογραφίας σε ακαδημίες χορού ανά τον κόσμο, όπως η Πειραματική Ακαδημία του Ζάλτσμπουργκ (SEAD), το Κέντρο Σύγχρονο Χορού του Καΐρου, η Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, το Πανεπιστήμιο Σπουδών Χορού της Μάλτας, η Ακαδημία Τεχνών της Ισλανδίας, το Garage 29 στις Βρυξέλλες, το Dock 11 στο Βερολίνο, το Dance Cultural Centre της Αθήνας, η Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Μιμάρ Σινάν στην Κωνσταντινούπολη.

LIADAIN HERRIOTT
ON A TANGENT

18.07.2018
Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας | 19:00

Liaidain

Εγγονή ράφτη
ερωτευμένη με ναύτη
Εκρήξεις στην καρδιά
και το μυαλό της
όσο ανέμενε εκείνον
να γυρίσει στο πλευρό της
Έμενε να βλέπει
του ορίζοντα τα βάθη
μέχρι που η λεπτή γραμμή του έγινε κουβάρι, εχάθη
Από την πορεία της ξεστράτισε
έχασε το δρόμο και ξεμάκρυνε

Με την υποστήριξη: 

ireland

H Liadain Herriott [Λίανταιν Χέρριοτ] ξεκίνησε την καριέρα της το 2002 ως χορεύτρια κλασικού μπαλέτου συνεργαζόμενη με το μπαλέτο Cannes Jeune. Τιμήθηκε με το βραβείο της καλύτερης ερμηνείας στο Fringe του ∆ουβλίνου για το τελευταίο της σόλο Liminal. Το 2004, εγκαταστάθηκε στις Βρυξέλλες, όπου στράφηκε στον σύγχρονο χορό, εμπνεόμενη από τους δασκάλους της και το καλλιτεχνικό περιβάλλον.

Έχει συνεργαστεί με διεθνούς φήμης χορογράφους και θιάσους όπερας όπως και με τον σκηνοθέτη Πέδρο Αλμοδόβαρ. ∆ημιουργεί αδιάκοπα από το 2009. Το πολυβραβευμένο έργο της επικεντρώνεται στη χρήση του σώματος ως όχημα για συναισθηματική έκφραση μέσω της αφηρημένης αφήγησης. Οι χορογραφίες της έχουν παρουσιαστεί σε φεστιβάλ στην Ινδία, την Ισπανία, τη Σκωτία, την Ελλάδα, τις ΗΠΑ και την Ιρλανδία, απ’ όπου και κατάγεται. Σήμερα ζει στο Βερολίνο, όπου παρακολουθεί ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με τον τίτλο SoDA (Solo/Dance/Authorship) στο Πανεπιστήμιο Τεχνών.

TOM WEKSLER
WATER

19.07.2018
Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας | 19:00

Tom Weksler

Το νερό είναι το αίμα της γης και κυλά μέσα στις φλέβες της. Αναβλύζει μέσα από το μέταλλο και την πέτρα και συγκεντρώνεται στα έμβια όντα.

 

--

Καλλιτεχνικός σύμβουλος: Roser Tutusaus

--

O Ισραηλινός Tom Weksler [Τομ Βέκσλερ] είναι χορευτής και ακροβάτης. Η εκπαίδευσή του άρχισε σε μικρή ηλικία με παράλληλη εξάσκηση στις πολεμικές τέχνες. Το 2009, αποφοίτησε από το Εργαστήριο Χορευτών και Χορογράφων της Χάιφα. Από το 2010 έως το 2014 συνεργάστηκε με την ομάδα χορού Inbal Pinto and Avshalom Pollak, με την οποία περιόδευσε σε πολλά θέατρα και διεθνή φεστιβάλ. Κατόπιν συνεργάστηκε με τους Rootlessroot (Jozef Frucek και Λίντα Καπετανέα) και την ομάδα Dot504 στο έργο Collective Loss of Memory, το οποίο περιοδεύει ακόμα ανά τον κόσμο, έχοντας λάβει διεθνείς διακρίσεις.

Από το 2017 ο Tom Weksler συνεργάζεται με την ομάδα των Guy Nader και Maria Campos με έδρα τη Βαρκελώνη. Ως δημιουργός, ο Tom Weksler

δίνει προτεραιότητα στις αργές διαδικασίες και τις μακροχρόνιες συνεργασίες. Το 2013, δημιούργησε το Lobos σε συνεργασία με τους καλλιτέχνες τσίρκου Yogi Dekel, Breno Caetano και Yuval Oz και τη στήριξη του Υπουργείο Πολιτισμού του Ισραήλ. Το διάστημα 2014-17 συνεργάστηκε με τη χορεύτρια και χορογράφο από το Τόκιο Mayumu Minakawa, με την οποία δημιούργησαν τα ντουέτα SARU και Heder με την υποστήριξη του Κέντρου Χορογραφίας του Ωριγιάκ στη Γαλλία και του Κέντρου Χορού Machol Shalem στην Ιερουσαλήμ.

O Tom συνεχίζει να δημιουργεί με βάση το Movement Archery, την καλλιτεχνική του μεθοδολογία και φιλοσοφία με την οποία σχεδιάζει εργαστήρια, σεμινάρια και προγράμματα καλλιτεχνικής ανάπτυξης σε

όλο τον κόσμο.

Με την υποστήριξη:

israel1 

 

 

 

ΟΙ EL VIOLIN LATINO ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΗΝ YUMARYA
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

19.07.2018 | 22:00
Μέγαρο Χορού Καλαμάτας - Προαύλιο 

Η ορχήστρα του πολυτάλαντου και καταξιωμένου γερμανού με τσιγγάνικες ρίζες Gregor Huebner αποτυπώνει τις παθιασμένες, μελαγχολικές και συναισθηματικές μελωδίες της Λατινικής Αμερικής μέσα από το ξεχωριστό της μουσικό ιδίωμα, που μιλάει κατευθείαν στην καρδιά.  

Βραδιά λάτιν τζαζ με τους El Violin Latino, την μπάντα του βραβευμένου βιολονίστα και συνθέτη Gregor Huebner και την τραγουδίστρια Yumarya

Σε συνδιοργάνωση με:

το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας - Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας.

 odeio dmhk

--

Gregor Huebner (βιολί)

Klaus Mueller (πιάνο)

Veit Huebner (μπάσο)

Jerome Goldschmidt (κρουστά) Yumarya (φωνή)

--

Ο πολυβραβευμένος συνθέτης και βιολονίστας, υποψήφιος για Grammy και νικητής του Μεγάλου Βραβείου του ∆ιεθνούς ∆ιαγωνισμού Φιλαρμονικής της Νέας Υόρκης για το 2017, Gregor Huebner [Γκρέγκορ Χούμπνερ] έχει καταπλήξει κοινό και κριτικούς με την οξυδέρκεια και τον πλούτο του έργου του, που περιλαμβάνει πολλά είδη μουσικής. Στις συνθέσεις του συνδυάζει στοιχεία μουσικής δωματίου και πρωτοποριακής τζαζ, ενώ στη μεγάλη καλλιτεχνική πορεία του έχει συνεργαστεί με μεγάλα σύνολα μέχρι μικρές μπάντες. Το πρόσφατο άλμπουμ του Huebner El Violin Latino ερευνά το ρόλο του βιολιού στην παραδοσιακή μουσική της Λατινικής Αμερικής.

Γεννημένος στη Στουτγάρδη και με έδρα το Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, ο Huebner σπούδασε στο Κολέγιο Μουσικής της Βιέννης, το Κολέγιο Μουσικής της Στουτγάρδης και τη Σχολή Μουσικής του Μανχάτταν, όπου έκανε μεταπτυχιακές σπουδές και τιμήθηκε με το Προεδρικό Βραβείο. Έχει συνεργαστεί με ορισμένες από τις μεγαλύτερες συμφωνικές ορχήστρες στον κόσμο, έχει περιοδεύσει στα σημαντικότερα διεθνή φεστιβάλ και σκηνές τζαζ, ενώ διδάσκει στις πιο αναγνωρισμένες σχολές μουσικής διεθνώς.

Έχει εμφανιστεί και ηχογραφήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της τζαζ και της ποπ μουσικής, όπως o Smokey Robinson, η Diane Reeves, o Billy Hart, o Randy Becker, o Joe Zawinul και ο John Patitucci.

MARQUESE SCOTT & POPPIN JOHN

20.07.2018
Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας | 19:00

Marquese Poppin

Το ντουέτο των εκπληκτικών χορευτών dubstep από τις ΗΠΑ για μία μοναδική ζωντανή εμφάνιση στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας.

--

O Μarquese Scott (γεννημένος το 1981) είναι χορευτής animation που αρχικά ασχολήθηκε με το poppin dance. H δουλειά του έγινε γνωστή από μουσικά βίντεο που φτιάχνει ο ίδιος, τηλεοπτικές εκπομπές, διαφημίσεις και ζωντανές εμφανίσεις σε τηλεοπτικές απονομές βραβείων. Η πρώτη του επαφή με το χορό έγινε σε ένα διαγωνισμό σε τοπικό κέντρο της πόλης του για roller skating. Στο Λύκειο αφοσιώθηκε ακόμα περισσότερο στο χορό, συμμετέχοντας στην ομάδα του σχολείου του στην Ινδιανάπολη. Το 2003, μετακόμισε στην Ατλάντα, όπου εκεί γνώρισε άλλους χορευτές και έμαθε την τεχνική του animation, ενώ ταυτόχρονα άρχισε να ανεβάζει βίντεο στο YouTube με τον ίδιο να χορεύει σε δημόσιους χώρους. Το 2011, το 53ο του βίντεo, όπου χορεύει ένα ρεμίξ του Butch Clancy με το όνομα Foster the Peoples Pumped Up Kicks, έγινε viral με 1,5 εκατ. προβολές σε τέσσερις μέρες – γεγονός που εκτόξευσε τη φήμη του. Σήμερα το βίντεο αυτό έχει ξεπεράσει τις 133 εκατ. προβολές.

Ο Poppin John (γεννημένος το 1986) είναι αμερικανός χορευτής. Μεγάλωσε στο Φάρμινγκτον του Νέου Μεξικού και η πρώτη φορά που αποφάσισε να ασχοληθεί με το χορό ήταν στην ηλικία των έντεκα ετών, σε μια οικογενειακή γιορτή στο Κολοράντο. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας του, δημιούργησε μια χορευτική ομάδα με φίλους του για να λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμούς. Σήμερα, μετά από εκατοντάδες «μάχες» και άπειρες ώρες προπόνησης, έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους διασημότερους χορευτές animation, poppin και dubstep στον κόσμο. Πριν από μερικά χρόνια δημιούργησε την προσωπική ιστοσελίδα learn2boost και πλέον είναι δάσκαλος χιλιάδων μαθητών μέσω του διαδικτύου.

JUSTINE BERTHILLOT & FRÉDÉRI VERNIER
NOOS

21.07.2018
Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας | 19:00

Frederi Vernier Justine

 

Η Justine και ο Frédéri περιοδεύουν τις σκηνές του κόσμου καταπλήσσοντας το κοινό με αυτό που μπορεί να σημαίνει απόλυτη εμπιστοσύνη. Τρέχουν, αγκαλιάζονται, σηκώνονται και πέφτουν μέσα από συγκλονιστικές εναλλαγές χάρης και αγριότητας.

Το έργο τους Νoos (2011), με το οποίο περιοδεύουν σε όλο τον κόσμο, αντανακλά τη μελέτη τους με θέμα τη σχέση με τον Άλλο.


Σκηνοθεσία, χορογραφία, παρουσίαση: Justine Berthillot, Frédéri Vernier
Καλλιτεχνικές συμβουλές: Julie Beres, Samuel LeFeuvre
Σχεδιασμός ήχου: Antoine Herniotte
Σχεδιασμός φωτισμού: Aby Mathieu
Κοστούμια: Emmanuelle Grobet
Παραγωγή: Montfort théâtre - Paris

Συμπαραγωγή:
Le Centre National de la Danse – Pantin, La Passerelle - Gap

Με την υποστήριξη των:
Centre National de Arts du Cirque - Châlons en Champagne
Pôle cirque de la Brèche - Cherbourg Pôle cirque de la Cascade - Bourg-saint-Andéol Le Klap - Marseille

Με την υποστήριξη:

CMYK Ambass eps

IFA 111 logotype outline CMYK

 --

 

Η Justine Berthillot [Ζυστίν Μπερτιγιό] και ο Frédéri

Vernier [Φρεντερί Βερνιέ] είναι ακροβάτες. Η ενασχόλησή τους με τη γυμναστική, τα ακροβατικά και το τσίρκο άρχισε σε νεαρή ηλικία. Σχημάτισαν το ντουέτο τους το 2009 στην Εθνική Σχολή Τεχνών Τσίρκου του Rosny-sous-Bois της Γαλλίας και κατόπιν εντάχθηκαν στο Εθνικό Κέντρο Τεχνών του Τσίρκου. Αναπτύσσουν την τεχνική τους αφουγκραζόμενοι ο ένας τον άλλο, ερευνώντας την ανθρώπινη φύση μέσω της φυσικής επαφής και στοχεύοντας στην αυθεντική καλλιτεχνική έκφραση.

* 22.7.2018 | 19:00 | COSTA NAVARINO

Προγραμμα / ημερα

Πρόγραμμα 1ης ημέρας // 13.7.18
Περισσότερα...
Πρόγραμμα 2ης ημέρας // 14.7.18
Περισσότερα...
Πρόγραμμα 3ης ημέρας // 15.7.18
Περισσότερα...
Πρόγραμμα 4ης ημέρας // 16.7.18
Περισσότερα...
Πρόγραμμα 5ης ημέρας // 17.7.18
Περισσότερα...
Πρόγραμμα 6ης ημέρας // 18.7.18
Περισσότερα...
Πρόγραμμα 7ης ημέρας // 19.7.18
Περισσότερα...
Πρόγραμμα 8ης ημέρας // 20.7.18
Περισσότερα...
Πρόγραμμα 9ης ημέρας // 21.7.18
Περισσότερα...
Πρόγραμμα 10ης ημέρας // 22.7.18
Περισσότερα...